Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δωρεά στο Νηπιαγωγείο Καλαβάρδων


Πρόσφατα δεχτήκαμε παράκληση από την διευθύντρια του νηπιαγωγείου Καλαβάρδων να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό του από Αθήνα στην Ρόδο. Οι Μακεδονικές Γραμμές και πάλι ανταποκριθήκανε και μεταφέρανε δωρεάν τον εξοπλισμο του νηπιαγωγείου.


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Χορηγία στο Ελληνορωσικό επενδυτικό συνέδριο

Τις Μακεδονικές Γραμμές Α.Ε, τίμησε η οργανωτική επιτροπή ελληνορωσικης συνεργασίας για την χορηγία που προσέφεραν για την πραγματοποίηση του συνεδρίου.



http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=303306

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=421014

Δελτίο τύπου

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Δωρεάν μεταφορά εξοπλισμού στο 10ο Νηπιαγωγείο Ρόδου

Λόγω έλλειψης πιστώσεων, το 10ο νηπιαγωγείο Ρόδου αδυνατούσε να λειτουργήσει μη έχοντας σχολικο εξοπλισμό. Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, ζήτησε από τις Μακεδονικές Γραμμές Α.Ε να βοηθήσουν στην μεταφορά του εξοπλισμού από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων (Αθήνα), στην Ρόδο. Ανταποκρινόμενοι αναλάβαμε όλο το μεταφορικό, αλλά και το εργατικό κόστος, έτσι ώστε να ξεκινήσει ομαλά η σχολική χρονιά και για αυτά τα παιδιά.


http://www.rodiaki.gr/article.php?id=131691&catid=1&subcatid=5

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ανακύκλωση και στις Καλυθιές!

Κάδοι ανακύκλωσης των 1000 λίτρων, τοποθετήθηκαν σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών στα παρακάτω σημεία :


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Καθαρισμός πάρκου οδού Βύρωνος

Την πρώτη του υποχρέωση, έφερε εις πέρας τη προηγούμενη Κυριακή ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής», καθαρίζοντας το πάρκο της οδού Βύρωνος που έχει «υιοθετήσει»!

Η εκδήλωση, είχε μεγάλη επιτυχία και σε αυτήν συμμετείχαν εκτός από μέλη του συλλόγου και δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου “Ο Διγενής” και με την ευγενική χορηγία των Μακεδονικών Γραμμών “Τσιμενίδης Α.Ε.” έχει προχωρήσει στην υιοθεσία του πάρκου στα πλαίσια του νέου προγράμματος του δήμου “Αγκάλιασε ένα Πάρκο”.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η Κοσκινού κάνει Ανακύκλωση!



Σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κοσκινού, τοποθετήθηκαν κάδοι Γενικής Ανακύκλωσης 1000 λίτρων, στα παρακάτω σημεία :