Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η Νότια Ρόδος συμμετέχει στην ανακύκλωση!

Κατόπιν αιτήσεως των δημοτικών διαμερισμάτων Λινδίων και Λάρδου, η εταιρεία μας ξεκίνησε την τοποθέτηση κάδων και την έναρξη των διαδικασιών ανακύκλωσης.

Περισσότεροι από 180 κάδοι έχουν ήδη τοποθετηθεί σε ξενοδοχεία και σε σημεία που υπέδειξαν οι πρόεδροι των δημοτικών διαμερισμάτων στις περιοχές Λίνδου, Λάρδου, Πεύκων και Κιοταρίου.

Επίσης, υπενθυμίζουμε σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού πως εάν έχουν ξενοδοχείο, εμπορική επιχείρηση, εστιατόριο, ταβέρνα, καφέ ή μπαρ, πως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους εξοπλίσουμε ΔΩΡΕΑΝ με κάδους ανακύκλωσης και να οργανώσουμε το δικό τους πρόγραμμα περισυλλογής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το 22410-86418 & 22410-86620.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Πρόγραμμα ανακύκλωσης στην Χάλκη

Ο Δήμος Χάλκης σε συνεργασία με την εταιρεία μας, πραγμοτοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο. Μπαίνουμε ήδη στον 2ο χρόνο συνεργασίας και η ανταπόκριση των κατοίκων και των υπευθύνων του νησιού ήταν και είναι άμεση και συγκινητική.

Η ευαισθητοποίηση όλων μας γύρω από τα περιβαντολλογικά θέματα, δίνει μία άλλη εικόνα του νησιού, στους Έλληνες, αλλά και στους ξένους τουρίστες. Η εταιρεία μας τοποθέτησε πλέον των 150 κάδων και σε συνδυασμό με εξοπλισμό που έχει παραλάβει η τοπική αρχή από την περιφέρεια, η ανακύκλωση στην Χάλκη έχει ενταχθεί στην καθημερινότητα των ιδιωτών, αλλά και των επαγγελματιών.

Η παραπάνω ιδιωτική πρωτοβουλία, επικυρώθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χάλκης (αρ. αποφ. 126/23-08-2012).



Δημοσίευση στην Ροδιακή