Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Mίσθωση χώρου 50 στρεμμάτων με σκοπό την καλλιέργεια φυτών-κηπευτικών και την εκτροφή ζώων



ΠΡΑΚΤΙΚΟ  Νο 65

Του διοικητικού συμβουλίου της εν Θες/νίκη εδρευούσης ανωνύμου εταιρείας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ» της 12ης Φεβρουαρίου 2014. Εν Θεσσαλονίκη σήμερα την 12η  Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12π.μ. συνήλθαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εν Θες/νίκη εδρευούσης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΕ» εις τα επί της οδού Πόντου 19 γραφεία της, κατόπιν προσκλήσεως αυτών υπό του Δ.Σ. προς λήψη αποφάσεων.


ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Α. Δημήτριος Τσιμενίδης του Αλεξίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Β. Οδυσσέας Τσιμενίδης του Αλεξίου, μέλος.
Γ. Αλέξιος Τσιμενίδης του Οδυσσέα, μέλος.

Διαπιστώθηκε απαρτία και η συνεδρίαση αρχίζει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
-          Mίσθωση χώρου 50 στρεμμάτων από Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλυθιών Ρόδου.

Η συνεδρίαση άρχισε υπό την προεδρία του κ. Δημητρίου Τσιμενίδη, προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος συμβούλου όστις προτείνει τη μίσθωση έκτασης 50 στρεμμάτων από εκκλησία των Καλυθιών η οποία θα  χρησιμοποιηθεί για καλλιέργεια μονοετών φυτών, λαχανικών , κηπευτικών καθώς επίσης για την εκτροφή πουλερικών, κουνελιών, προβάτων, χοίρων και κάποιων άλλων ζώων τα οποία θα μπορούμε να διαθέσουμε σε κατοίκους της περιοχής καθ’ ότι θα πρόκειται για ελληνικές και βελτιωμένες ράτσες. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας με ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα μεγάλη ποσότητα των παραπάνω (λαχανικών, ζώων κλπ.) θα χρησιμοποιηθεί για τη σίτιση απόρων οικογενειών και φοιτητών που δεν δικαιούνται σίτιση από το Δημόσιο καθ’ ότι η εταιρεία μας θα προβεί στην ίδρυση μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «Το περιβόλι της Παναγίας» για το σκοπό αυτό.  Με την εκτροφή των ζώων θα δώσουμε το παράδειγμα και το κίνητρο της οικοσιτίας σε όσους κατοίκους των Καλυθιών ενδιαφέρονται. Επίσης, το προσωπικό που θα απασχοληθεί θα είναι κατ’ επάγγελμα γεωργοί, κτηνοτρόφοι και γεωπόνοι και θα προτιμηθούν κατά προτεραιότητα κάτοικοι του δήμου Καλυθιών.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση , ο πρόεδρος κηρύσσει τη λήξη της συνεδρίασης. Το παρόν αναγνωσθέν και βεβαιωθέν ως έπεται.


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος                               Τα μέλη